Agenda Conducerii

Agendă lucru
Președinte Dumitru Beianu

29 noiembrie – 03 decembrie 2021

1 Decembrie – Președinte Dumitru Beianu – participare la evenimentele dedicate ”Zilei Naționale a României”.
03 decembrie – Președinte Dumitru BEIANU – ședință operativă cu responsabilii de proiecte derulate de Consiliul Județean Giurgiu și directorii din cadrul aparatului de specialitate al instituției.
04 decembrie – Președinte Dumitru Beianu – activități curente.

22 – 28 NOIEMBRIE 2021

22 noiembrie:
– Vicepreședintele Elisabeta MIHALCEA – întâlnire de lucru cu managerul Shipyard ATG Giurgiu S.R.L.- parteneriat cu administrația județeană.
– Președinte Dumitru BEIANU – Program de audiențe, între orele 11-13.
– Președinte Dumitru BEIANU – Ședință operativă cu responsabilii de proiecte derulate de Consiliul Județean Giurgiu și directorii din cadrul aparatului de specialitate al instituției.
– Președinte Dumitru BEIANU – Întâlnire de lucru la Administrația Națională Apele Române București.
23 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – ora 16.00 participare emisiune OPEN TV.
24 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Întâlnire de lucru cu reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.
24 noiembrie – Vicepreședinte Elisabeta MIHALCEA – Participare la activitățile desfășurate la Școala Gimnazială nr.20, sat Căscioarele în cadrul proiectului ”Cultura satelor căscioarele și Găiseni alături de oameni valoroși”.
25 noiembrie – Activități curente.
26 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Interviu Ziarul Financiar.

15- 21 NOIEMBRIE 2021

15 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Program de audiențe, între orele 11-13.
15 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU- Ședință operativă cu responsabilii de proiecte derulate de Consiliul Județean Giurgiu și directorii din cadrul aparatului de specialitate al instituției.
16 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Întâlnire de lucru cu reprezentanții Liceului Teoretic ”Tudor Vianu” Giurgiu.
17 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Întâlnire cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Administrației Fondului pentru Mediu.
18 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Participare masă rotundă, Ruse -Bulgaria în vederea stabilirii unor obiective pentru reducerea dezechilibrului regional în dezvoltarea economică a țării și îmbunătățirea conectivității de transport și logistic.
19 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Prezentarea utilajelor de transport Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor și Control Trafic – program deszăpezire sezon iarnă 2021-2022.

01- 07 NOIEMBRIE 2021

1 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Program de audiențe, între orele 11-13.
1 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU- Ședință operativă cu responsabilii de proiecte derulate de Consiliul Județean Giurgiu și directorii din cadrul aparatului de specialitate al instituției.
2 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Întâlnire de lucru în U.A.T. Stănești și Gogoșari – proiecte Programul național de investiții „Anghel Saligny” pentru realizarea de drumuri, canalizări și infrastructură de gaze.
2 noiembrie – Președintele Dumitru BEIANU – Ședința operativă cu directorii instituțiilor subordonate.
3 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Întâlnire cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Administrației Fondului pentru Mediu.
4 noiembrie – Președinte Dumitru BEIANU – Întâlnire de lucru în U.A.T. Malu, Vedea, Găujani – proiecte Programul național de investiții „Anghel Saligny” pentru realizarea de drumuri, canalizări și infrastructură de gaze.
5 noiembrie ora 11:00 – Participare lansare carte la Biblioteca Județeană.
6-9 noiembrie – Vicepreședinte Cristian ANCULESCU – Semnarea acordului de parteneriat între Județul Giurgiu și Raionul Anenii Noi în Republica Moldova.

OCTOMBRIE 2021

15 octombrie – Întâlnire de lucru la Inspectoratul Școlar în vederea elaborării Strategiei privind dezvoltarea serviciilor sociale în județul Giurgiu.
21 octombrie – Participare la evenimentul final al Proiectului FAIRway Danube, cofinanțat de MECANISMUL PENTRU INTERCONECTAREA EUROPEI.
25 octombrie – Participare la ceremonia prilejuită de Sărbătoarea Națională “Ziua Armatei Române”.

SEPTEMBRIE 2021

11 septembrie – A fost prezent la deschiderea pieței volante organizată în curtea Direcției Agricole Județene Giurgiu. A înmânat copiilor de etnie romă 200 de ghiozdane complet echipate la Alianța pentru Unitatea Rromilor. A participat la inaugurarea podului de la Florești Stoenești.
2 septembrie – Întâlnire de lucru cu partenerii norvegieni Morten Brunn în cadrul Proiectului Restaurare, Consolidare și Dotare Muzeul Județean “Teoharie Antonescu” Giurgiu.
3 – 4 septembrie – Vizita de lucru la Giurgiu a unei delegații din partea Raionului Anenii Noi, Republica Moldova.
6 septembrie – Participare la evenimentul de lansare a proiectului “Screeing pentru cancerul de col uterin și tratament precoce în Județul Giurgiu”.
9 septembrie – Întâlnire cu reprezentanții administrației Regionale Ruse și ai Euroregiunii Danubius.
11 – 12 septembrie – Participare la deschiderea turneului de tenis “Cupa MY WISHIS”.
14 septembrie – Participare la Financing Info Monday, eveniment organizat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în colaborare cu Administrația Fondului pentru Mediu.

CJ

Ultima actualizare marți, noiembrie 30, 2021

Contact rapid

  Contact CJ Giurgiu

  Adresă: Bulevardul Bucuresti Nr.10, Giurgiu
  Cod poștal: 080045
  Telefon: 0372 46 26 11
  Fax: 0372 46 26 51
  Mail 1: cjg@cjgiurgiu.ro
  Mail 2: cjgiurgiu@gmail.com

  © 2021 Consiliul Județean Giurgiu | Toate drepturile rezervate! | Website creat de: Web Design Giurgiu

  Sari la conținut