CONCURSUL "LOGO PENTRU MUZEU"

Consiliul Județean Giurgiu, în parteneriat cu Fundația Amfiteatru, organizează un concurs de idei pentru logo-ul muzeului, între elevii de liceu din județul Giurgiu.
 
Un juriu format din reprezentanți ai muzeului și specialiști vor selecta cele mai bune 10 idei și le vor premia cu câte un abonament gratuit de vizitare a muzeului.
 
Activitatea este parte a proiectului „Restaurare, consolidare și dotare “Muzeul Județean Teohari Antonescu” si are drept scop crearea unui manual de identitate vizuală a muzeului.
 
Punem la dispoziția participanților formularul de Regulament al concursului disponibil pe web-site-ul muzeului, secțiunea « Concursul Logo pentru Muzeu », respectiv https://www.muzeulgiurgiu.ro/…/concursul-logo-pentru…/.
 
Concursul se va desfășura între 21 ianuarie și 20 martie 2021, iar propunerile de logo vor putea fi trimise la adresa de email: logo.muzeulgiurgiu@gmail.com cu următoarele informații obligatorii:
Logo in format .pdf sau .jpg;
Nume și prenume;
Adresa de email;
Telefon mobil;
Școala la care învață,
până cel târziu 20 martie , ora 23:59:59.
 
Materiale informative si inspiraționale despre Muzeu puteți găsi pe pagina Muzeului județean, secțiunea « Concursul Logo pentru Muzeu », respectiv https://www.muzeulgiurgiu.ro/…/concursul-logo-pentru…/ .
 
Anunțul listei câștigătorilor se va face pe data de 30 martie ac. Toate lay-out-urile ce conțin logo-ul muzeului vor fi utilizate de muzeu după ce proiectul se va încheia, acestea devenind proprietatea intelectuală a muzeului.
 
Proiectul „Restaurare, consolidare și dotare “Muzeul Județean Teohari Antonescu” este finanțat prin granturile SEE 2014-2021 in cadrul Programului RO-CULTURA si are drept scop „Dezvoltarea economică și socială a județului Giurgiu prin cooperare culturală în Spațiul European și îmbunătățirea managementului patrimoniului cultural deținut de Muzeul Județean “Teohari Antonescu”, iar ca obiectiv important „Valorificarea culturală si economică a patrimoniului cultural local prin restaurarea, consolidarea, dotarea și promovarea Muzeului Județean Teohari Antonescu”.
 
Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA
 
În așteptarea unui număr cât mai mare de propuneri de logo-uri, vă stăm la dispoziție pentru orice detalii suplimentare la adresa de e-mail:
logo.muzeulgiurgiu@gmail.com, sau la,
mobil: 0745250598 (Mihail Bumbes ),
0372462626 (Despina Manea)
Programul RO-Cultura
EEA and Norway Grants.

Download:

Ultima actualizare sâmbătă, mai 29, 2021

Contact rapid

  Contact CJ Giurgiu

  Adresă: Bulevardul Bucuresti Nr.10, Giurgiu
  Cod poștal: 080045
  Telefon: 0372 46 26 11
  Fax: 0372 46 26 51
  Mail 1: cjg@cjgiurgiu.ro
  Mail 2: cjgiurgiu@gmail.com

  © 2021 - 2024 Consiliul Județean Giurgiu | Toate drepturile rezervate! | Website creat de: Web Design Giurgiu

  Sari la conținut