După zeci de participări și multe medalii câștigate de tenismenii giurgiuveni în București, Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Buzău și în alte orașe din țară, Județul Giurgiu va fi gazda turneului de tenis "Cupa My Wishes"!

După zeci de participări și multe medalii câștigate de tenismenii giurgiuveni în București, Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Buzău  și în alte orașe din țară, Județul Giurgiu va fi gazda turneului de tenis “Cupa My Wishes”!

 • Cupa “My Wishes” aduce terenurile colorate pentru joaca micilor tenismeni în municipiul de pe Dunăre.
 • Competiția este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani (anul nașterii 2009) din toată țara și se va desfășura în zilele de 11 și 12 septembrie, în municipiul Giurgiu, fiind estimat un număr de 60 de participanți reprezentând cluburi și asociații sportive din toată țara și nu numai.
 • Consiliul Județean Giurgiu și Primăria Giurgiu au semnat un acord de parteneriat cu Asociația My Wishes, Fundația ProamEvents, Asociația Happy Camps și S.C. Open Box Consulting S.R.L., pentru promovarea tenisului de câmp în rândul tinerilor, dar și organizarea de activități educative, competiții sportive și campanii de informare, având ca obiectiv promovarea unei educații sănătoase prin sport.
 • Înscrierile pe tabloul de concurs sunt DESCHISE: https://www.tenis10.ro/ro/competitii/detalii-turneu/id/2037/cupa-my-wishes.html
 • Toți participanții înscriși pe tabloul de concurs și care vor lua startul în cele 2 zile competiționale vor primi la înregistrare pachete de participare, iar finaliștii și câștigătorii vor beneficia de premii importante oferite de partenerii competiției și de sponsorii Klintensiv și Beyus.
Ultima actualizare marți, august 31, 2021

Contact rapid

  Contact CJ Giurgiu

  Adresă: Bulevardul Bucuresti Nr.10, Giurgiu
  Cod poștal: 080045
  Telefon: 0372 46 26 11
  Fax: 0372 46 26 51
  Mail 1: cjg@cjgiurgiu.ro
  Mail 2: cjgiurgiu@gmail.com

  © 2021 - 2024 Consiliul Județean Giurgiu | Toate drepturile rezervate! | Website creat de: Web Design Giurgiu

  Sari la conținut