Procedura operațională de emitere certificate de atestare a edificării construcțiilor executate fără autorizație de construire

Având în vedere ultimele modificări legislative în materie de urbanism, Consiliul Județean Giurgiu a elaborat și aprobat în ședința comisiei de monitorizare a Sistemului de Control Intern Managerial Procedura operationala de emitere certificate de atestare a edificării construcțiilor executate fără autorizație de construire (P.O.-27.02).
Scopul elaborării acestei proceduri este stabilirea conținutului cadru al documentației pentru emiterea certificatelor de atestare a edificării construcțiilor, executate fără autorizație de construcție în conformitate cu prevederile art. 31 din Legea nr. 50/1991.
Eliberarea certificatelor de atestare a edificării construcției se face pe baza unei proceduri simplificate, elaborată de Arhitectul Șef al Județului, procedura ce are ca scop valorificarea și identificarea fondului construit real de pe raza județului Giurgiu.
Procedura vine în sprijinul diverselor activități gospodărești sau profesionale și simplifică demersul de autorizare.
Analiza se va face în două etape, astfel:
1. Etapa I – analiza condițiilor necesare legale pentru emiterea certificatelor de atestare a edificării construcției.
2. Etapa II – elaborarea documentației simplificate pe baza cărei se va elibera certificatul de atestare a edificării construcției.
Informații detaliate: Secțiunea Urbanism
Ultima actualizare luni, iulie 5, 2021

Contact rapid

  Contact CJ Giurgiu

  Adresă: Bulevardul Bucuresti Nr.10, Giurgiu
  Cod poștal: 080045
  Telefon: 0372 46 26 11
  Fax: 0372 46 26 51
  Mail 1: cjg@cjgiurgiu.ro
  Mail 2: cjgiurgiu@gmail.com

  © 2021 - 2024 Consiliul Județean Giurgiu | Toate drepturile rezervate! | Website creat de: Web Design Giurgiu

  Sari la conținut